Rüyada banyo kapısını kilitlemek

Rüyada banyo kapısını kilitlemek sonuçtan memnun kalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada kapıyı anahtarla kilitlemek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba kapısı kilitlemek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada ev kapısını kilitlemek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet kapısını kilitlemek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments