Rüyada beyaz kapı kilitlemek

Rüyada beyaz kapı kilitlemek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, zenginliğinin süreceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada beyaz kapı kilitlemek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada balkon kapısını kilitlemek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada ev kapısını kilitlemek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek ailevi sorunlar yaşanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemek açmak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kapı kilitlemek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments