Rüyada evin kapısını kilitlemek

Rüyada evin kapısını kilitlemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, hanesine güneş doğacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada evin kapısını kilitlemek üzgün ve karamsar olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ev kapısı kilitlemek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapısı kilitlemek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada korkudan kapı kilitlemek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba kapısı kilitlemek gülmeye hasret kalacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet eder.

Rüyada kapı kilitlediğini görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, işinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments