Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, özlem gidereceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz hız kazanabilir.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan adamı kurtarmak geçim sıkıntısına düşeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak kötü kişilere yakın olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülser çavdar

Ruyamda eski erkek arkadaşım suya düştü dere gibi biyerdi boguldu ben onu kurtardımda ise birde baktım hem tanıdık hem tanımadım bir kadın haline geldi kadın kendine gelince bana cok teşekür etti minnet duydu bu nedemek acaba?