Rüyada boğulan bebeği kurtarmak

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, tamamen içine kapanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak düşmanına galip geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeği boğulmaktan kurtarmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, işinde verimsiz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Mrb rüyamda kendi kızımın küçük halini gördüm peşinden gidiyordum oda havuza düştü ve etraf çok kalabalıktı ben yuzme bilmedigimden oradan geçen bir adama işaret ederek çocuğu kurtarmasını istiyordum konuşmaya çalışıyorum ama konuşamıyorum rüyamda yardım istemek için sonra o adam.cocugu çıkarıyor havuzdan ama.bebek şeklinde cikiyo cocuk sonra eliyle ağzını temizleyip nefes almasını sağlıyor bn bebegi alıp kalabalıklar içinden geçerek gidiyorum biraz karışık ve kalabalık bir rüyaydı…