Rüyada denizde silah görmek

Rüyada denizde silah görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına işaret eder.

Rüyada denizde silah gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada denizde silah görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz ve silah görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada denize silah atmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahı denize atmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahın patladığını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada para ve silah görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski silah görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments