Rüyada deniz ve silah görmek

Rüyada deniz ve silah görmek kısmetsizlik yaşayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve silah gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Rüyada deniz ve silah görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada silahı denize atmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada denizde silah görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize silah atmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada silahla oynamak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah la vurulmak çok zor dönemlerin geçirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Rüyada yeni silah görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments