Rüyada silahın bozulduğunu görmek

Rüyada silahın bozulduğunu görmek kazancının azalmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok üzüntü duyulacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulur.

Rüyada silahın bozulduğunu gördüyseniz:

  • Daha sonra da normal hayat akışınız içinde sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada kızlık zarının bozulduğunu görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün bozulduğunu görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalettir.

Rüyada namazının bozulduğunu görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada etin bozulduğunu görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet eder.

Rüyada sütün bozulduğunu görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments