Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak zenginliğe kavuşacağına, dertlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, birikmiş parasının olacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak tartışmaların sonlandırılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu boğulmaktan kurtarmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şahin

Rüyamda sarı başında beyazı olan cok güzel bir atabinmiştim dereden geçecektim başkalarında vardı kardeşimde vardı kardeşimi atın terkisine arkaba bindirdim sonra gectik küçük bir bataklık vardı nasıl geçeceğim diye düşünürken taştan bir geciş yolu gördüm sonra kardeşimle 5 yaşındaki erkek yeğenimİzin sudan gecip bize doğru geldiyini gördük suyun orta yerinde ağaçlık vardı oraya gitmemesini buğula bileceyini bağırdım beni duymamış gibi oraya doğru gitti ben koştum suyun öbürterafından baktım suda sürüklenip gidiyordu boğuluyordu suya atladım ama karşı taraftaki kardeşim daha hızlı davranıp sudan yeğenimizi kurtardı sudan sevinerek cıktık