Rüyada davara binmek

Rüyada davara binmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada davara binmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada davara binmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada davar eti görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada davar yaymak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işarettir.

Rüyada davar kesmek yaşama dört elle sarılacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada davar gütmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada davar otlatmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada davar görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet eder.

Rüyada davar sürüsü görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments