Rüyada davar gütmek

Rüyada davar gütmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Rüyada davar gütmek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada davar gütmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar sürüsü görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyun kuzu gütmek kazancının her gün daha fazla artacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada davar gübresi görmek makam edineceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun gütmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada davar kesmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada keçi gütmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan gütmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments