Rüyada davar görmek

Rüyada davar görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada davar gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada davar pisliği görmek büyük hatalar yapacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada davar sürüsü görmek kendisiyle de gururlanacağına, stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada davar eti görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına inanılır.

Rüyada davar görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada davar köpeği görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Rüyada davar gütmek parasının ve makamının artacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada davar yaymak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada davar otlatmak duyguların karşılık bulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments