Rüyada davar eti görmek

Rüyada davar eti görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, durgunlaşacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kapanan kapıların açılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada davar eti gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada davar eti görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada davar gübresi görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada davara binmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulur.

Rüyada davar otlatmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada davar yaymak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada davar görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada davar sürüsü görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, sevinçli haberler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada davar kesmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments