Rüyada davar sürüsü görmek

Rüyada davar sürüsü görmek parasız günler geçireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada davar sürüsü gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada davar sürüsü görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada davar pisliği görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Rüyada davar kesmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada davar yaymak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yatırımların heba olacağına delalet eder.

Rüyada davar otlatmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet eder.

Rüyada davar gübresi görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada davar eti görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada davar görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments