Rüyada davar kesmek

Rüyada davar kesmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada davar kesmek gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada davar kesmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada davar eti görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada davar yaymak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, dertlerin sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada davara binmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada davar köpeği görmek refaha erişileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada davar sürüsü görmek depresyona gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Rüyada davar otlatmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada davar görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments