Rüyada damlayan çatı görmek

Rüyada damlayan çatı görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yeni yollara girileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada damlayan çatı gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada çatı damlaması görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Rüyada damlayan çatı görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir damla su görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada damla sakızı çiğnemek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz damlası damlatmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet eder.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek geçim derdinin olmayacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gözyaşı damlası görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments