Rüyada gözyaşı damlası görmek

Rüyada gözyaşı damlası görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada gözyaşı damlası gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız çevrenizdekilerle daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada iki damla gözyaşı görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Rüyada gözyaşı damlası görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir damla gözyaşı görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bir damla gözyaşı dökmek yoksulluğa, işlerini büyüteceğine yorulur.

Rüyada ağlamak gözyaşı dökmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin gözyaşını silmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin gözyaşını silmek yaralayacağına ve küstüreceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ağlayan birinin gözyaşını silmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments