Rüyada bir damla su görmek

Rüyada bir damla su görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, refah düzeyinin düşeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, zor durumlara düşeceğine, fakir çocukları giydireceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir damla su gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada damlayan su görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kara kara düşüneceğine alamet eder.

Rüyada su damlaması görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su damlatmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada su damlaları görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Rüyada su damlası görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan damlayan su görmek kişinin muradına ereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir damla su görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments