Rüyada tavandan damlayan su görmek

Rüyada tavandan damlayan su görmek aile hayatında sevinileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada tavandan damlayan su gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada tavandan damlayan su görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kişinin hayatının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada damlayan tavan görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su damlaması görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su damlatmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret eder.

Rüyada su damlası görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, fesat kimselerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada damlayan su görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su damlaları görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments