Rüyada çatı damlaması görmek

Rüyada çatı damlaması görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, memur ise terfi edeceğine, bir işe soyunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı damlaması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada damlayan çatı görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada çatı damlaması görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tavandan su damlamasını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kan damlaları görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada burun damlası görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada gözyaşı damlası görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada iki damla kan görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada damlayan musluk görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments