Rüyada damın üstünde olmak

Rüyada damın üstünde olmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bazı kayıplar olabileceğine inanılır.

Rüyada damın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Rüyada damın üstünde olmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hayal kırıklığına yorulmaktadır.

Rüyada beton dam görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dam aktarmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işarettir.

Rüyada damda yatmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan dam görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada dam yıkamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına işaret eder.

Rüyada dam görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments