Rüyada dam yıkamak

Rüyada dam yıkamak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Rüyada dam yıkamak gördüyseniz:

  • Belli konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini bekliyorsanız, daha gerçekçi olmalı, konuyu ilgilendiren şahısların karakterlerini unutmamalısınız.

Rüyada dam yıkamak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek hayırlı bir haber alınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin damında olmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak maddi zararın büyük olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada damdan inmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada damda kedi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, refah içinde olacağına inanılır.

Rüyada damdan dama uçmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin damdan düştüğünü görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments