Rüyada dam aktarmak

Rüyada dam aktarmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dam aktarmak gördüyseniz:

  • Liderlik yönünüzü gösterebilirsiniz.

Rüyada dam aktarmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çatı aktarmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ortamın bir hayli gerileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kiremit aktarmak çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına işarettir.

Rüyada evin damında oturmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan damı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damdan düştüğünü görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damdan atlamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments