Rüyada dam görmek

Rüyada dam görmek başarılarının katlanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sorunlarının artacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada dam gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız aradığınız desteği bulmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada damdan düşeni görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada dam süpürmek kazancın katbekat arttırılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada damda uyumak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına tabir olunur.

Rüyada dam sıvamak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada damı akan ev görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret eder.

Rüyada yıkık dam görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gerginliğin biteceğine işarettir.

Rüyada beton dam görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments