Rüyada beton dam görmek

Rüyada beton dam görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada beton dam gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Rüyada beton dam görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine rivayet eder.

Rüyada damın yıkıldığını görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dam tamir etmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada dam süpürmek masa başı bir işe gireceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada evin damına cıkmak mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Rüyada damdan atlamak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dam sıvamak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments