Rüyada damat olduğunu görmek

Rüyada damat olduğunu görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çevre değiştireceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada damat olduğunu gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Rüyada damatlık almak üzüleceğine ve pişman olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada damatlık görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Rüyada eski damadı görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını damat görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damatlık giydirmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada gelin damat fotoğrafı görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments