Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek bir yere taşınmaya, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada gelin damat görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelin damat resmi görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada çok gelin ve damat görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına işarettir.

Rüyada gelin ve damat görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments