Rüyada eski damadı görmek

Rüyada eski damadı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalettir.

Rüyada eski damadı gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eski damat adayını görmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski damadı görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada damatlık giydirmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve damadı görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin damat olduğunu görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments