Rüyada damatlık almak

Rüyada damatlık almak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, umutsuzluk yaşanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Rüyada damatlık almak gördüyseniz:

  • Pek çok şeyin olması mümkün.

Rüyada damat traşı görmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, geniş bir ev satın alacağına rivayet eder.

Rüyada damattan para almak yapılan planların alt üst olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini damatlıkla görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada damadın yüzünü görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını damat görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada damatı beklemek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü damat görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadıyla kavga etmek düşmanların barışacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments