Rüyada kocasını damat görmek

Rüyada kocasını damat görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Rüyada kocasını damat gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada kocasını damatlıkla görmek saygı göreceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada kocasını damat görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının damatlık giydiğini görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının damat olduğunu görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada damadı beklemek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kardeşini damat olarak görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş damadını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments