Rüyada dallara tutunmak

Rüyada dallara tutunmak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, belaya ve derde düşeceğine, işsizseniz işe gireceğinize, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada dallara tutunmak gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Rüyada dallara tutunmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine yorulur.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalettir.

Rüyada ağaç dalına tutunmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada dala tutunmak geçiminin zorlaşacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada ağacın dalına tutunmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara tutunmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments