Rüyada dalında mısır görmek

Rüyada dalında mısır görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dalında mısır gördüyseniz:

  • Kırılgan kişiler veya alıngan davranışları olan kimselerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dalında mısır görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mısır dalı görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada çiğ mısır görmek refah düzeyinin düşeceğine, evini ve ailesini unutacağına delalet eder.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada patlamış mısır görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta mısır görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Rüyada mısır közlemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulur.

Rüyada mısır patlaması yemek istenmeyen olayların olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments