Rüyada patlamış mısır görmek

Rüyada patlamış mısır görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına yorulur.

Rüyada patlamış mısır gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada mısır patlaması yemek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine rivayet eder.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işarettir.

Rüyada mısır patlaması görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlayan mısır görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlatılmış mısır görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Rüyada patlamış mısır yemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır patlatmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments