Rüyada mısır unundan hamur yapmak

Rüyada mısır unundan hamur yapmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, daha rahat para kazanacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada unla hamur yapmak hayıflanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalettir.

Rüyada unu hamur yapmak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Rüyada mısır un görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mısır unu yemek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır unu almak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır unu görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalettir.

Rüyada mısır hamuru görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments