Rüyada ameliyat duymak

Rüyada ameliyat duymak sıkıntılarının biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada ameliyat duymak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada ameliyat duymak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sorunlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerden ameliyat olmak sürekli tartışacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, eşyaların yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret eder.

Rüyada kendini ameliyata girerken görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye tabir olunur.

Rüyada rahim ameliyatı olmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments