Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşamının tazeleneceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak güçten düşeceğine, yorulacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bademcik almak bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bademcik şişmesi görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bademcikleri aldırmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bademcik aldırmak ruhunun da şifaya kavuşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ameliyat olduğunu görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments