Rüyada bağırsak ameliyatı olmak

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, vefa göstereceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, adının ve şanının yürüyeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada bağırsak solucanı görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağırsak yemek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak kurdu görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bağırsağını görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan bağırsağı yemek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments