Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalettir.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun ameliyat olduğunu görmek iyi haberler alınacağına, dertlerinin unutulacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu ameliyat olmuş görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu ameliyat olduğunu görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyninden ameliyat olmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kanser ameliyatı olmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments