Rüyada rahim ameliyatı olmak

Rüyada rahim ameliyatı olmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kazancının artacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada rahim ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekme veya düşüncelerinizi içinizde saklama arzunuzla baş edemeyebilirsiniz.

Rüyada rahimden ameliyat olmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada rahim ameliyatı görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Rüyada rahim ameliyatı olduğunu görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada rahim ameliyatı olmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Rüyada sılayı rahim yapmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada temiz rahim görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada rahim kanaması görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments