Rüyada kendini ameliyata girerken görmek

Rüyada kendini ameliyata girerken görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendini ameliyata girerken gördüyseniz:

  • Sizinle aynı durumda kişileri düşünerek provokasyonlara gelmeyebilirsiniz.

Rüyada kendini ameliyatta görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ameliyat önlüğü giymek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada hastanede ameliyat olmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gögüs ameliyati olmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada parmak ameliyatı olmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada el ameliyatı olmak hayırlı günlerin geleceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına delalettir.

Rüyada açık ameliyat görmek kendine olan güvenini yitireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek maddi olarak büyüyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments