Rüyada ayaklarından ameliyat olmak

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda aşırılığa kaçmamaya çalışmalısınız.

Rüyada ayağından ameliyat olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Rüyada ayak ameliyatı görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada ayağından ameliyat olmak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, yaşamına renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarından ameliyat olmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine yorulur.

Rüyada ameliyatta olmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada kendini ameliyat masasında görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun ameliyat olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada ameliyat gömleği giymek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments