Rüyada dalgalanan deniz görmek

Rüyada dalgalanan deniz görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalanan deniz gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada deniz dalgalarından kaçmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgali denizde boğulmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına delalettir.

Rüyada dalgali denizde olmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, ele geçecek haram mal ve paraya inanılır.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizde dev dalga görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments