Rüyada dalgali denizde gemide olmak

Rüyada dalgali denizde gemide olmak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada gemide dalgalara yakalanmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada gemi ve dalga görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz dalgası görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin dalgalanması görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dev deniz dalgası görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada dalgali denizde olmak ferahlığa çıkılacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet

Rüyamda bir vapurdaydım hava karanlık be yağmurluydu daha sonra bianda dalgalar
Yükselmeye başladı çok büyük dalgalar vardı bulunduğum vapur denize girip çıkıyordu ben çok korkuyordum tutunuyordum düşmemek için dalgaların büyüklüğünden dolayı düşmedim ama çok uğraştım düşmemek için

Erdoğan

Rüyamda çok taşkın bir deniz de gemideyiz dalga lar geminin üzerine atıyor

Edanr

Rüyada denizde gemideyken hafif dalga vardı ve su yılanı soktu beni tuttum ve denize attım