Rüyada dalgali denizde boğulmak

Rüyada dalgali denizde boğulmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgali denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı olayların kendi istedikleri şekilde olması konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada dalgali denizde boğulmak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgada boğulduğunu görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Rüyada dalgalarda boğulmak sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dalgada boğulmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde çok büyük dalgalar görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgasında kaybolmak kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada deniz dalgalarının altında kalmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada dalgali denizde gemide olmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments