Rüyada denizde dev dalga görmek

Rüyada denizde dev dalga görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde dev dalga gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen birisinin aleyhinizde önemli faaliyetlere girişmesi olasıdır.

Rüyada denizde dev dalgalar görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada denizde dev dalga görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dev dalgalar görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dev deniz dalgaları görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  yorulur.

Rüyada dev deniz dalgası görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işarettir.

Rüyada dev dalgalar görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dev dalga görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev dalgalardan kaçmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments