Rüyada denizde şiddetli dalga görmek

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde şiddetli dalga gördüyseniz:

  • Kelimeleri dikkatle seçmenizde fayda var.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Rüyada şiddetli deniz dalgası görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada şiddetli dalga görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli deniz görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , şansın açılacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına yorulur.

Rüyada şiddetli sarsıntı görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek ümitsizliğe, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments