Rüyada dağlardan akan su görmek

Rüyada dağlardan akan su görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, kafasının karışacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada dağlardan akan su gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada dağdan akan su görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada dağlardan akan su görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada dağdan akan şelale görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sular görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına delalet eder.

Rüyada su akan çeşme görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evde akan su görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada temiz akan su görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments