Rüyada temiz akan su görmek

Rüyada temiz akan su görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz akan su gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada temiz akan su görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek doyasıya sefasını süreceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada temiz akan dere görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli akan su görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gürül gürül akan su görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, bolluk içinde yaşamaya işarettir.

Rüyada çok su akan dere görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada musluktan akan su içmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments