Rüyada dağdan akan şelale görmek

Rüyada dağdan akan şelale görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Rüyada dağdan akan şelale gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Rüyada dağdan akan şelale görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada akan şelale görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada şelaleden akan su görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan su şelale görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, en tepkedeki kimse olacağına yorulur.

Rüyada dağda şelale görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ ve şelale görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dağdan akan su görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments