Rüyada evde akan su görmek

Rüyada evde akan su görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yeni bir işe gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada evde akan su gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada evde akan su görmek sağlığından olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada tarlada akan su görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kanaldan akan su görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına yorulur.

Rüyada tersine akan su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan yağmur suyu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyu durdurmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su akan musluk görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments